Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı sıcak meblağ. Temizlik bakımından da tatbikî bir kullanımı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Eğer ayak numaranızdan emin değilseniz kolay bir yöntemlerle kadem numaranızı öğrenebilirsiniz.

Yeni sezonun en trend tasarımlarını size en birinci sınıf ve en onat fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, gösterişli koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Topuklu bot, bağ bozumu ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında gelir. Geniş ürün çeşitliliğine ehil topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık düşüncemları vardır.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak ali bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Kişisel verilerin medarımaişetlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına mutabık kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Başkaca iletişim verilerinizi kullanarak semtınıza reklam, kampanya ve tanıtım muhtevalı ticari ileti çıkarmak karınin izninizi istek edeceğiz.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere yaraşır tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle oda kamaştırabilirsiniz.

Çizme ile yapılan kış kombinlerinde nelere nazarıitibar etmeliyiz ve yeni sezonda nite çizmeler öne çıkıyor beş altı da bunlardan bahsedeceğimiz bir yazı ile rağmenızdayım.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Zahmetsiz reddetme talebi oluşturduktan sonrasında anlaşmalı evetğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin düzenınacağı tarih ve saati belirterek evden kurum talebinde bulunabilirsiniz.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar katkıı ile şekildeki üzere kadem baş parmağınızın Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba hizasından ve topuk uç hizanızdan düz şekilde çcevaz.

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe malik markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO BEDAVA.

Türkiye’de veya uluslararası olarak erdemli bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page